Közel 30 év tapasztalat
Országos házhozszállítás
+36-30-600-66-26
info@winchesterbt.hu

Rólunk

Cégünk közel 30 éves kereskedői tevékenységét továbbfolytatva - igazodva a vásárlói igényekhez - internetes webáruház formájában, online vásárlási lehetőséggel kínálja termékeit. Webáruházunkban megtalálható minden, amit egy sport- vagy hivatásos vadász e tevékenység során használ, de önvédelmi, rendvédelmi felszereléseket, íjász, sportlövész, darts termékeket, kutyafelszereléseket, és a túrázás, kempingezés során használatos eszközöket, valamint ajándéktárgyakat is árusítunk.

Jellemzőink

Kiváló minőségű termékek

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jó minőségű, színvonalas termékeket árusítsunk. Az általunk forgalmazott eszközök a kiváló műszaki paraméterek, a megbízhatóság, a hosszú élettartam követelményét egyaránt kielégítik. A ruházati termékeket a kényelmes viselés, a praktikusság és a strapabírás jellemzi. Termékpalettánk neves hazai és nemzetközi gyártók kínálatából áll össze.

Kedvező árak

Az eltelt évtizedek során a beszállítókkal, gyártókkal kiépített üzleti kapcsolatainknak köszönhetően a minőségi termékeket kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóinknak.

Szaküzletünk

Cégünk jelenleg elsősorban internetes webáruházként üzemel, online vásárlási lehetőséggel kínálja termékeit, ezért pillanatnyilag a szaküzlet folyamatos nyitva tartás helyett csak részlegesen van nyitva.

Telephelyünk - a részleges nyitva tartása idején - lehetőséget biztosít a rendelt termék(ek) személyes átvételére is. Ugyanakkor felhívjuk vásáróink figyelmét, hogy személyes átvétel esetén nincs mód készpénzes vagy bankkártyás fizetésre - a termék vételárát ez esetben is előre történő banki átutalással kell rendezni. Szaktanácsadásra a nyitva tartási, ill. egyeztetett időpontban van lehetőség.

Nyitva tartás:

9 - 12 óráig, ill. telefonon történt időpont egyeztetéssel lehet érkezni

Cím: Körmend, Hunyadi János u. 26.

Telephelyünk Körmend belvárosában, könnyen megközelíthető helyen található. A kinagyítható térképeken megtekintheti pontos elhelyezkedését.


Termékcsoportok: