Több mint 30 év tapasztalat
Országos házhozszállítás
+36-30-600-66-26
info@winchesterbt.hu

Rólunk

Cégünk több mint 30 éves kereskedői tevékenységét továbbfolytatva - igazodva a vásárlói igényekhez - internetes webáruház formájában, online vásárlási lehetőséggel kínálja termékeit. Webáruházunkban megtalálható minden, amit egy sport- vagy hivatásos vadász e tevékenység során használ, de önvédelmi, rendvédelmi felszereléseket, íjász, sportlövész, darts termékeket, kutyafelszereléseket, és a túrázás, kempingezés során használatos eszközöket, valamint ajándéktárgyakat is árusítunk.

Jellemzőink

Kiváló minőségű termékek

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jó minőségű, színvonalas termékeket árusítsunk. Az általunk forgalmazott eszközök a kiváló műszaki paraméterek, a megbízhatóság, a hosszú élettartam követelményét egyaránt kielégítik. A ruházati termékeket a kényelmes viselés, a praktikusság és a strapabírás jellemzi. Termékpalettánk neves hazai és nemzetközi gyártók kínálatából áll össze.

Kedvező árak

Az eltelt évtizedek során a beszállítókkal, gyártókkal kiépített üzleti kapcsolatainknak köszönhetően a minőségi termékeket kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóinknak.


Termékcsoportok: