Több mint 30 év tapasztalat
Országos házhozszállítás
+36-30-600-66-26
info@winchesterbt.hu
Tőr Companion MG rozsdamentes

Tőr Companion MG rozsdamentes

Cikkszám: 5772

"Mora Messer Companion MG"
Hosszú, széles, rozsdamentes acéllemezzel és övcsíptetővel, sötétzöldben. Gripsz csúszásmentes gumírozott. Acél: rozsdamentes. A lapát hossza: 10 cm. Teljes hossz: 21,5 cm. Súly 75 g.A Morakniv túlnyomórészt kültéri, vadász- vagy halkés, csúszásmentes halbőrrel, színkülönbségű köpenyekkel és elemekkel, valamint ggf-vel rendelkezik. két különböző erősséggel a lapátokban.A Messer modellsorozatot az alkalmazott acélok és pengék típusa és alakja jellemzi, azok célja, akár munka, kültéri, akár színes fajta vadászatára. A különböző anyagok fogantyúit speciálisan alakítják és feldolgozzák a felhasználás szerint. A parry és a fejelemek különböző színűek, valamint a kezelőelemek és a hüvelyek egymástól.
Rozsdamentes: tiszta, csiszolt, hidegen hengerelt és rozsdamentes Sandvik speciális acélból készült. Rendkívül éles. Keménység 57-58 HRC.
Nagy széntartalom: Késfűrészlapok őrölt szénacélból, 59-60 HRC keménységgel. Nagyon éles és különösen krémes. Nem rozsdamentes.
Triflex: A szén és a laminált acél között csak lágyabb külső réteggel és HRC 59 - 60-ig terjedő keménységgel. Nagyon rugalmas, de nem olyan rugalmas, mint a laminált acél (legfeljebb 61 HRC).

 

4.780 Ft

Kiemelt ajánlatunk:

Termékcsoportok: